Please enable JS

Servicemonteur binnendienst Amsterdam

Servicemonteur binnendienst Amsterdam

Solliciteer

Servicemonteur Binnendienst Amsterdam

Word jij graag technisch uitgedaagd en heb je een voorliefde voor voertuigentechniek?
Wil jij wel graag onderhoud verrichten en storingen oplossen maar reis je liever niet de hele regio door? Vind je het fijn om iedere dag te werken met collega’s die voor elkaar klaar staan? En wil jij deel uitmaken van een innovatieve wereldspeler met alle voordelen van een informeel familiebedrijf in de regio? Welkom bij RAVO!

 
Hoeveel techniek zit er in een veegmachine? Veel meer dan je in eerste instantie misschien denkt. En wist jij dat er maar één producent van deze machines is in Nederland? Deze zit notabene bij jou om de hoek.
RAVO ontwerpt, produceert veegmachines van A-Z en is hiermee uniek in Nederland. Wij hebben een van de eerste elektrische veegmachines ter wereld geproduceerd en hebben met onze veegwagens op het circuit van Zandvoort bijgedragen aan het succes van Max Verstappen. En hoe mooi is het dat je hiermee een bijdrage levert aan een schone leefomgeving voor iedereen. 

Wat ga je doen?
Zo mooi als ze de fabriek in Alkmaar verlaten, zo schreeuwend om wat liefde en aandacht komen ze jouw werkplaats binnen voor service en onderhoud.
In een klein hecht team werk je zelfstandig aan het onderhoud van de straatveegmachines en kolkzuigers. Elke dag is anders, elke serviceorder weer een verassing en dat maakt jouw werk ook zo leuk en afwisselend. Van kleine storingen tot uitgebreid onderhoud of complete revisies jij draait er je hand niet voor om. In de volledig uitgeruste en nette werkplaats heb je alles bij de hand om je werk goed te kunnen uitvoeren.
Ook bij storingen vertrouwen wij op jouw kennis en kunde. Je zorgt ervoor dat de machines weer veilig en volledig nagekeken de weg op kunnen.

Waarom pas jij goed bij RAVO?
Gek van auto’s, van jongs af aan al aan het sleutelen in de schuur of garage? Hoe leuk is het dat je daar ook je werk van kan maken! Je raakt niet snel van de wijs in hectische situaties en bij complexe storingen denk je goed na voor je iets doen. Jouw analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen komen natuurlijk goed van pas. Met een nuchtere blik op de wereld je klantgerichtheid pas jij perfect in ons team.

Wat vragen wij nog meer? Een technische opleiding richting werktuigbouwkunde, autotechniek of mechatronica op niveau 3 is een perfecte basis om als monteur goed uit de voeten te kunnen.  Je hebt al enkele jaren ervaring als servicemonteur van complexe machines of installaties waarbij je hebt gewerkt met hydraulische- en elektrische systemen, dieselmotoren en computergestuurde systemen. Heb je kennis van F-gassen, lassen of airco’s dan is dat mooi meegenomen.

Je leert graag en staat open voor nieuwe technieken zoals de elektrische aandrijvingen van de nieuwste modellen veegmachines. Incidenteel bijspringen voor je collega in de buitendienst? Geen probleem, je helpt jouw collega’s graag. 

Waarom werken bij RAVO?
Werken aan unieke machines, vol innovatieve techniek, die de hele wereld over gaan.
Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor opleidingen, cursussen en bieden je een prettige werkplek met leuke collega’s waar je van kunt leren en prettig mee gaat samenwerken.

 Daar horen natuurlijk uitstekende arbeidsvoorwaarden bij:

  • Een prima salaris tussen €2.807,33 en €3.435,70 bruto per maand. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pensioen bij het PME;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, 27 vakantiedagen, en nog meer goede regelingen volgens de CAO Metalektro.

 
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wij kijken uit naar jouw reactie!

 Stuur jouw CV en motivatie naar Teun van Wijngaarden via jobs@ravo.fayat.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je ook contact opnemen met via 072-567 32 32.

`

Solliciteer