Please enable JS

Technisch trainer

Technisch trainer

Solliciteer

Vacature Technisch trainer (M/V), Fulltime 

 

Ben jij een techneut in hart en nieren én kan je dit ook nog goed uitleggen aan anderen?

 

Wat ga je doen?
Als technisch trainer verzorg jij trainingen aan, met name Europese, dealers van alle RAVO producten. In deze dynamische functie ben je tevens bezig met het organiseren en maken van trainingsmateriaal en -documenten. Je traint met name mede techneuten, inhoudelijke technische kennis is dan ook zeer belangrijk.

Als technisch trainer heb jij de volgende hoofdtaken:

 • Het geven van trainingen en instructies bij dealers van RAVO producten;
 • Het mede creëren en up to date houden van technische trainingsdocumentatie;
 • Het signaleren van commerciële kansen;
 • Het positief uitdragen van het RAVO imago.

Binnen deze functie van technisch trainer rapporteer je aan de Manager RAVO Academy. Ook draag je bij aan de samenwerking met andere technische trainers binnen de Fayat Group.
Je word onderdeel van het internationale sales en after sales team van RAVO. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de groei in strategische markten van RAVO, het behouden van markt aandeel in de thuis markten (machines en onderdelen), het beheer van het gehele distributie netwerk (zowel technisch als commercieel) en de interne communicatie in ons bedrijf.

Wie zoeken wij?
Als technisch trainer heb je het volgende ideale profiel:

 • Een afgeronde technische opleiding, minimaal op MTS niveau;
 • Relevante ervaring binnen de technische sector, bijvoorbeeld als (internationaal) servicemonteur of al binnen het trainers vakgebied;
 • Uitstekende kennis van mechanische componenten, hydrauliek en elektronica;
 • Enige ervaring met programma’s als PowerPoint, Acrobat en Photoshop;
 • Je bent bereid om regelmatig (wisselende frequentie maar maximaal 50%) te reizen binnen Europa;
 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands én Engels.

Naast deze zaken is je persoonlijkheid uiteraard minstens zo belangrijk. In je rol als technisch trainer zijn uitstekende didactische vaardigheden een must. Ook voel jij je op je gemak bij het presenteren voor een groep mensen. Je bent creatief en oplossingsgericht maar je bent ook in staat om complexe informatie te analyseren. Tot slot kan je uitstekend uit de voeten in een zelfstandige rol binnen een team.

Wat bieden wij?
Waarom werken bij RAVO?

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en afwisseling;
 • Werken bij een toonaangevende, internationale organisatie op het gebied van straatveegmachines;
 • Ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, on the job en d.m.v. training en opleiding.

Voor wie ga je werken?
RAVO B.V, met haar hoofdkantoor in Alkmaar en onderdeel uitmakend van de Franse multinational Fayat Group, is een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige compact straatveegmachines. Samen met Mathieu en Scarab vormt RAVO de divisie Fayat Environmental Solutions (FES).
Wie een RAVO veegmachine gebruikt, weet dat de openbare ruimte superieur gereinigd wordt. Maar een RAVO veegmachine doet meer. RAVO heeft invloed op ons gedrag. Het creëert een omgeving waarin onverschilligheid en verwording geen kans krijgen. Een omgeving waarop mensen zuinig willen zijn en waar het fijn is om te leven. Kortom, RAVO veegmachines dragen bij aan gezonde leefomstandigheden en een beter welzijn. Onze klanten; de operators, wagenparkbeheerders, stedelijke beleidsmakers en andere functionarissen maar ook de medewerkers van ons bedrijf zijn trots op RAVO. Waarom? Simpel. Omdat RAVO voor zoveel meer staat dan een schone straat alleen. Bij RAVO komen logistiek, techniek, creativiteit en commercie samen en werken wij met een enthousiaste gemotiveerde groep van zo’n 250 medewerkers aan ons product.

Solliciteren?
Sollicitaties kunnen, per e-mail, gericht worden aan de afdeling HR ter attentie van Teun van Wijngaarden via jobs@ravo.fayat.com.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je ook telefonisch contact opnemen via 072 – 567 32 32.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.

 

`

Solliciteer