Please enable JS

Sollicitatieproces

Sollicitatieproces

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures of wil je een open sollicitatie insturen? RAVO hanteert een vaste procedure om elke sollicitatie goed te laten verlopen. Dit proces bestaat uit de volgende onderdelen:

Solliciteren
Je solliciteert op één van de vacatures via ons online formulier met een motivatiebrief en je cv. Vergeet daarnaast niet de andere gevraagde velden in te vullen. Als wij dit in goede orde hebben ontvangen, krijg je binnen twee weken een inhoudelijke reactie.

Telefonisch interview
Ben jij op basis van jouw motivatie en cv een geschikte kandidaat, dan belt één van onze recruiters, Ingrid of Teun, jou voor een telefonisch interview. Zo ontdekken we samen of de baan bij je past en of we een vervolggesprek kunnen inplannen.

Eerste gesprek
In het eerste gesprek willen wij jou graag als persoon leren kennen en proberen we erachter te komen of jij de praktische kennis en ervaring in huis hebt om goede invulling aan de functie te geven.

Tweede gesprek
Na een positief eerste gesprek, word je uitgenodigd voor een tweede. Hierin gaan we dieper in op jouw competenties en vaardigheden en zijn we benieuwd wat jouw toegevoegde waarde voor ons team is.

Assessment
Afhankelijk van de functie wordt er een assessment ingepland. Hiervoor maakt RAVO gebruik van diverse testen om er nóg beter achter te komen of we goed bij elkaar passen.

Welkom bij RAVO!
Als beide partijen aan het gehele project een positief gevoel hebben overgehouden, doen we jou een concreet aanbod en lichten we onze secundaire arbeidsvoorwaarden toe. Op je eerste dag is er een inwerkprogramma voor een soepele start bij jouw nieuwe werkgever RAVO!