Please enable JS

Operationeel inkoper

Operationeel inkoper

Solliciteer

Vacature Operationeel inkoper (M/V), Fulltime 

Heb jij interesse in een dynamische functie in filevrij Alkmaar? Ben jij de spil tussen externe leveranciers en interne (productie)processen? Word Operationeel inkoper bij RAVO!

 

Wat ga je doen?
De operationele inkoopafdeling van RAVO is het verzamelpunt waar diverse informatie, intern en extern, samenkomt. In de functie van Operationeel inkoper ben jij de verbindende factor tussen inkoop, logistiek en productie. De focus ligt op een goedlopend proces omtrent de beschikbaarheid van materialen.

Als Operationeel inkoper heb jij de volgende hoofdtaken:

  • Het plaatsen van bestellingen en het controleren van de voortgang;
  • Het onderhouden van contact met leveranciers voor een optimale afstemming van orders;
  • Het ondersteunen van de productie- en parts sales magazijnen in het oplossen van logistieke problemen;
  • Het uitvoeren van analyses in SAP voor rapportage en de balans tussen verbetering van de dienstverlening en voorraadkosten;
  • Het beantwoorden van vragen van collega’s en leveranciers;
  • Het zorgen voor een accurate administratieve vastlegging.

Binnen deze functie werk je op de operationele inkoopafdeling nauw samen met drie collega’s. Je rapporteert aan de Coördinator Operationele Inkoop. Binnen RAVO heb je intensief contact met collega’s van diverse afdelingen, zoals strategisch inkoop, planning, magazijn, engineering, kwaliteit en productie. Ook heb je zeer regelmatig contact met toeleveranciers.

Wie zoeken wij?
Als Operationeel inkoper heb je het volgende ideale profiel

  • Een afgeronde MBO opleiding met enige jaren relevante werkervaring;
  • Uitgebreide kennis van operationele inkoop processen binnen een productieomgeving;
  • Uitgebreide kennis en/of affiniteit met een SAP ERP systeem en Excel;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en Engels, (Duits is een pré)

Naast deze zaken is je persoonlijkheid uiteraard minstens zo belangrijk. Je beschikt over een flexibele werkinstelling waarbij je makkelijk wisselt van taak en verantwoordelijkheden. Daarnaast behoud je goed het overzicht in hectische situaties én kan je andere mensen meenemen in dit proces. Je bent analytisch, communicatief en hebt een oplossingsgerichte hands on instelling.
Tot slot pas je goed binnen de bedrijfscultuur van RAVO als je een leergierige teamspeler bent.

Voor wie ga je werken?
RAVO B.V, met haar hoofdkantoor in Alkmaar en onderdeel uitmakend van de Franse multinational Fayat Group, is een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige compact straatveegmachines. Wie een RAVO veegmachine gebruikt, weet dat de openbare ruimte superieur gereinigd wordt. Maar een RAVO-veegmachine doet meer. RAVO heeft invloed op ons gedrag. Het creëert een omgeving waarin onverschilligheid en verwording geen kans krijgen. Een omgeving waarop mensen zuinig willen zijn en waar het fijn is om te leven. Kortom, RAVO-veegmachines dragen bij aan gezonde leefomstandigheden en een beter welzijn. Onze klanten; de operators, wagenparkbeheerders, stedelijke beleidsmakers en andere functionarissen maar ook de medewerkers van ons bedrijf zijn trots op RAVO. Waarom? Simpel. Omdat RAVO voor zoveel meer staat dan een schone straat alleen. Bij RAVO komen logistiek, techniek, creativiteit en commercie samen en werken wij met een enthousiaste, gemotiveerde groep van zo’n 250 medewerkers aan ons product.

Solliciteren?
Sollicitaties kunnen, via werkenbijravo.nl of per e-mail, gericht worden aan de afdeling P&O ter attentie van Teun van Wijngaarden (jobs@ravo.fayat.com).
Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je ook telefonisch contact opnemen met Teun via 072 – 567 32 32.

Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.

`

Solliciteer