Please enable JS

Online communicatiemedewerker

Vacature online communicatiemedewerker (M/V), 32 - 40 uur 

Voel jij je online als een vis in het water én ben je een energieke doener?

 

Wat ga je doen?
Als online communicatiemedewerker ben jij hét online gezicht van RAVO. Je zorgt voor structuur en een continue flow van interessante berichten op de online kanalen. Dit doe je zowel op de interne als de externe communicatiekanalen.

Als online communicatiemedewerker heb jij de volgende hoofdtaken:

  • Het creëren van content voor de diverse in- en externe communicatiekanalen;
  • Het up-to-date houden van de website;
  • Het up-to-date houden van de RAVO webshop, app en dealernet;
  • Het maken, uitvoeren en beheren van social media campagnes;
  • Het afstemmen van uitingen en campagnes met diverse afdelingen die jij op dat gebied faciliteert.

Binnen deze functie ben je onderdeel van de marketing & communicatie afdeling. Je werkt hierbij nauw samen met één collega en je directe leidinggevende. Binnen RAVO heb je intensief contact met collega’s van diverse afdelingen, zoals HR en Sales.


Wie zoeken wij?
Als online communicatiemedewerker heb je het volgende ideale profiel

  • Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Je bent goed bekend met online kanalen en CMS systemen;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Naast deze zaken is je persoonlijkheid uiteraard minstens zo belangrijk. Dit is jouw ideale baan als je houdt van een functie waar jij zelf het werk creëert. Waar je creatief te werk gaat en waar je verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit van je werk. 
Tot slot pas je goed binnen bij RAVO als je graag een stapje extra doet voor je collega’s én een goed resultaat!

 

Voor wie ga je werken?
RAVO B.V, met haar hoofdkantoor in Alkmaar en onderdeel uitmakend van de Franse multinational Fayat Group, is een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige compact straatveegmachines. Wie een RAVO veegmachine gebruikt, weet dat de openbare ruimte superieur gereinigd wordt. Maar een RAVO veegmachine doet meer. RAVO heeft invloed op ons gedrag. Het creëert een omgeving waarin onverschilligheid en verwording geen kans krijgen. Een omgeving waarop mensen zuinig willen zijn en waar het fijn is om te leven. Kortom, RAVO veegmachines dragen bij aan gezonde leefomstandigheden en een beter welzijn. Onze klanten; de operators, wagenparkbeheerders, stedelijke beleidsmakers en andere functionarissen maar ook de medewerkers van ons bedrijf zijn trots op RAVO. Waarom? Simpel. Omdat RAVO voor zoveel meer staat dan een schone straat alleen. Bij RAVO komen logistiek, techniek, creativiteit en commercie samen en werken wij met een enthousiaste gemotiveerde groep van zo’n 200 medewerkers aan ons product.

Solliciteren?
Sollicitaties kunnen, per e-mail, gericht worden aan de afdeling P&O ter attentie van Teun van Wijngaarden via jobs@ravo.fayat.com.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je ook met Teun bellen via 06 – 15 83 93 36.

Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.Solliciteer