Please enable JS

Hydrauliek Engineer

Hydrauliek Engineer

Solliciteer
Vacature | Hydrauliek Engineer | 32-40 uur per week| Regio Alkmaar

Sta jij straks aan de basis van onze unieke en technisch hoogstaande machines die, na de fabricage in eigen fabriek, de hele wereld over gaan? Werk jij graag aan oplossingen in een informeel no-nonsense bedrijf én dichtbij huis? Wordt Hydrauliek Engineer bij RAVO.

Wat is jouw uitdaging als Hydrauliek Engineer?
Als Hydrauliek Engineer bij RAVO maak je onderdeel uit van de afdeling “New Product Development”. Je zorgt ervoor dat nieuw ontwikkelde producten en diensten worden getest, voorzien van de benodigde certificeringen/keuringen en uiteindelijk productie gereed worden afgeleverd aan de fabrieksomgeving. Het mooie is dus, dat je na jouw ontwerp alles zelf direct kan bouwen en testen in onze eigen R&D werkplaats. De ideale baan voor techneuten waar niet alleen een beroep wordt gedaan op jouw technische skills, maar waar je ook jouw projectmanagement vaardigheden verder kan ontwikkelen. Op de afdeling werk je nauw samen met andere engineers collega’s, maar ook met externe engineersbureaus. Daarnaast sta je in nauw contact met afdelingen als (After) Sales, Current Products en de productieafdeling om gezamenlijk een optimaal resultaat te bereiken.

Als Hydrauliek engineer ben je verantwoordelijk voor het initiëren, organiseren en uitvoeren van wijzigingen aan de machine op hydraulisch gebied. Naast het aanpassen van de bestaande machines ben je als hydraulisch specialist ook betrokken bij de ontwikkeling en introductie van nieuwe machines. Dit doe je vanaf voorstudie, engineering, het (laten) bouwen van een prototype, testen tot aan de overdracht naar de productie. Je legt schema’s en specificaties vast een hydraulisch tekenprogramma en help je met het opzetten van 3D bestanden voor slangen en koppelingen.

Je bewaakt daarbij de voortgang zowel in techniek, maar ook in tijd en kosten. Vanuit jouw kantoor in Alkmaar loop je zo naar de productievloer, dus je kunt zelf ook een oogje in het zeil houden en direct zien wat het resultaat is van jouw werk.

Waarom wil jij werken bij RAVO?
Jij staat straks aan de basis van unieke machines, vol innovatieve techniek, die de hele wereld over gaan. Maar wij hechten niet alleen waarde aan de ontwikkeling van onze machines! Ook jouw ontwikkeling vinden wij minstens zo belangrijk. Wij zorgen voor opleidingen, cursussen en beurs bezoeken. We bieden een fijne werkomgeving met veel gedreven en collegiale collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Wij willen graag dat jij lekker in je vel zit en hechten daarom waarde aan een goede werk-privé balans.

Maar wij bieden meer! Zo krijg je bij RAVO op basis van een 40-urige werkweek:

  • Een passend salaris welke afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen;
  • Flexibele werktijden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een goede pensioenregeling (Aegon);
  • Laptop;
  • Individuele opleidingsmogelijkheden;
  • Goede faciliteiten op kantoor waaronder een bedrijfskantine met cateraar;
  • Jaarlijks zijn er verschillende bijeenkomsten om gezellig samen te komen met collega’s.

Waarom pas jij goed bij RAVO?
Het begint met jouw passie voor techniek in de breedste zin van het woord! Jouw creativiteit en oplossingsgerichtheid zet jij in bij het ontwikkelen van oplossingen voor technische problemen. Daarbij heb je een scherp oog voor kansen en nieuwe technische innovaties welke je op proactieve wijze weet te vertalen naar concrete adviezen. Je bent nieuwsgierig en haalt er plezier uit om met doorvragen tot de kern van de zaak te komen. Met jouw goede communicatieve vaardigheden en gezonde dosis overtuigingskracht communiceer je makkelijk tussen de verschillende niveaus en weet je de anderen mee te krijgen. Met een nuchtere blik op de wereld en een goed gevoel voor humor pas jij perfect in ons team.

Wat vragen wij nog meer?Naast een afgeronde HBO in technische richting, beschik je over enkele jaren ervaring als engineer in een industriële (productie)omgeving. Je hebt al de nodige kennis van aandrijfsystemen en hydrauliek opgedaan. Daarnaast weet je met sterkteberekeningen om te gaan en ben je bekend met het werken in een 3D tekenpakket. Wij werken met Creo en Windchill. Mocht je dit niet beheersen verzorgen wij jouw training. Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een must en je bent bereid om incidenteel te reizen richting onze internationale toeleveranciers/dealers.

En nu?
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wij kijken uit naar jouw reactie! Stuur jouw CV en motivatie naar Jacqueline Hussaarts via jobs@ravo.fayat.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun ook je contact opnemen via 072-567 32 32.

Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld!

`

Solliciteer