Please enable JS

HR salarisadministrateur

HR salarisadministrateur

Solliciteer

HR salarisadministrateur (M/V), 16 uur
Ben jij cijfermatig en administratief goed onderlegd en neem jij graag initiatief? Heb jij ervaring met salarisadministratie? Dan is deze mooie rol vast iets voor jou!

RAVO is namelijk op zoek naar een HR salarisadministrateur binnen het huidige HR-team voor onze hoofdlocatie in Alkmaar.

Jouw rol
Als HR-administrateur heb je een veelzijdig takenpakket:

  • je bent verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie van alle medewerkers, verdeeld over 5 locaties
  • je houdt je bezig met de inrichting en de tijdige verwerking, controle en bewaking van de personeels- en salarisadministratie in o.a. AFAS Profit
  • je verzorgt de maandelijkse rapportages aan de HR manager en de financiële administratie
  • Je verwerkt en controleert mutaties bij uitzendinstanties, pensioen¬fondsen, verzekeraars, etc. en communiceert met dergelijke instanties.
  • je bent het eerste aanspreekpunt voor alle werknemers m.b.t. vragen over cao, salaris, pensioen, urenregistratie e.d.
  • je levert een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering de HR-processen en komt met verbetervoorstellen.

Werkdagen en werktijden worden afgestemd met de aanwezigheid van de HR administratief medewerker en in overleg bepaald.

Ons team
Ons veelzijdige team bestaat naast deze rol, uit een HR administratief medewerker, twee HR business partners, een medewerker Interne communicatie/receptie, een QHSE manager en een HR manager. Je werkt nauw samen met alle medewerkers binnen ons team en de financiële administratie. Je vormt een duo met de HR administratief medewerker op de administratieve processen.

Wie zoeken wij?
Naast een MBO+/HBO werk- en denkniveau, ben je in het bezit van je Praktijk Diploma Loonadministratie. Ervaring met AFAS Profit is een pré. Je hebt al enige jaren ervaring met de zelfstandige uitvoering van de salarisadministratie. Je hebt uitstekende kennis van Excel en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Je persoonlijkheid is minstens zo belangrijk. Je hecht veel waarde aan integriteit. Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en goede sociale vaardigheden. Je hebt een proactieve houding, die je weet te combineren met zorg¬vuldig¬heid, een sterk organisatievermogen en het stellen van de juiste prioriteiten.

Voor wie ga je werken
Werken bij RAVO betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch, internationaal familiebedrijf. RAVO is één van de vier toonaangevende veegmachinefabrikanten binnen de groep en gezamenlijk zetten we volop in op innovatie en ontwikkelen. Wij produceren en verkopen hoogwaardige en compacte mid-size veegmachines over de hele wereld. Onze veegmachines dragen daarmee bij aan gezonde leefomstandigheden en een beter welzijn.

En de organisatie blijft groeien! Meer dan 230 vakmensen werken met veel enthousiasme, motivatie en trots aan onze producten. Dat doen ze allemaal vanuit hun eigen expertise, al werken we juist ook veel samen in breed georiënteerde teams. Daarom zijn we altijd op zoek naar talenten die met een gezonde dosis enthousiasme en oplossingsgerichtheid hun steentje kunnen bijdragen.

Solliciteren en/of vragen?
Solliciteer via www.werkenbijravo.nl! Voor inhoudelijke vragen over RAVO en deze
vacature neem je contact op met Jacqueline Hussaarts, HR Manager, via 072 – 567 32 32.

We kijken uit naar je reactie!

`

Solliciteer