Please enable JS

HR Business Partner

HR Business Partner

Solliciteer

HR Business Partner
Alkmaar - 32-40 uur per week 

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw HR-carrière? Werk jij graag aan tactische en strategische HR-thema’s maar sta je ook nog graag midden in de operatie?
Zoek jij als hr-professional ruimte voor jouw kennis, ervaring en ondernemerschap en wil je als een echte businesspartner samen met jouw (HR-)collega’s en leidinggevenden bouwen aan een nog betere organisatie?  Dan ben jij op jouw plek als HR Business Partner bij RAVO!

Wat ga je doen als HR Business Partner?
Jouw aandachtsgebied is divers! Je wordt dé sparringpartner voor verschillende afdelingen van de organisatie.
Je houdt verschillende ballen moeiteloos in de lucht waarbij je schakelt tussen operationele vraagstukken en de strategische HR-thema’s als recruitment & arbeidsmarktcommunicatie, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en het functiehuis.
RAVO is volop in ontwikkeling. Er staan voor de komende jaren veel HR-projecten op de agenda waar jij een belangrijke bijdrage aan zult leveren.

 Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Je bent een stevige en doortastende business- en gesprekspartner waarbij je het management adviseert over diverse HR-zaken zoals recruitment, performance management, ziekteverzuim, opleidingen en arbeidsvoorwaarden;
 • Vanuit HR-perspectief begeleiden van veranderingen in de organisatie;
 • Een bijdrage leveren aan diverse HR-projecten, HR-processen en regelingen waarmee je bouwt aan een toekomstbestendig HR-organisatie

De afdeling HR bestaat naast jou uit de HR-manager, een collega HR Business Partner, HR-medewerker en een salarisadministrateur. Een hecht team dat op een betrokken manier met elkaar samen werkt, met elkaar meedenkt en elkaar verder brengt.

Waarom pas jij goed bij RAVO?
Jij wilt als businesspartner het verschil maken voor RAVO. Zo pak je op de juiste momenten de regie, schakel je gemakkelijk tussen strategie en operatie, toon je initiatief terwijl je op andere momenten juist de leidinggevenden pragmatisch ondersteunt met raad én daad.
Je wordt blij van resultaten halen en bent trots als je jouw bijdrage ziet aan het organisatieresultaat. Je bent integer, standvastig en businessgericht maar verliest de mens nooit uit het oog. Jouw toegankelijk maakt je een gewaardeerde gesprekspartner maakt voor zowel leidinggevende als medewerkers.

Wat vragen wij nog meer?

 • Een afgeronde bacheloropleiding richting HR of een andere relevantie richting
 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur of HR Business partner
 • Je bent cijfermatig goed onderlegd en vindt ken- en stuurinformatie een leuk onderdeel van je takenpakket;
 • Jouw juridische HR-kennis helpt je bij diverse casuïstiek

Waarom wil jij bij ons werken als HR Business Partner?
Groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. RAVO is een wereldspeler, onderdeel uitmakend van een grote internationale groep, maar toch dichtbij met alle kenmerken van een informeel en sociaal familiebedrijf. Aandacht voor jou en aandacht voor elkaar, dat is wat ons verbindt. Elke dag werken wij samen aan waardevolle techniek die bijdraagt om de omgeving om ons heen schoon en leefbaar te houden. Vol trots en met lef en ambitie werken wij aan de nieuwe technieken waarmee wij koploper zijn en blijven in ons vakgebied.
De talloze HR-uitdagingen waar wij voor staan maken dat jij alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als HR-professional. En dat binnen een fijn hecht team waar prettig wordt samengewerkt

Vanzelfsprekend horen daar prima arbeidsvoorwaarden bij

 • Een goed salaris wat afhankelijk is van de kennis en ervaring die je meebrengt
 • 27 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling (Aegon);
 • Laptop en telefoon;
 • Individuele opleidingsmogelijkheden;
 • Jaarlijks zijn er verschillende bijeenkomsten om gezellig samen te komen met collega’s.

Wij begrijpen heel goed dat we je enthousiast hebben gemaakt! Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jacqueline Hussarts (HR Manager) via 072-567 32 32.

Ben je al overtuigd? Solliciteer dan jouw CV en motivatie naar Jacqueline Hussaarts via jobs@ravo.fayat.com

Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld!

 

 

`

Solliciteer