Please enable JS

HR administratief medewerker

HR administratief medewerker

Solliciteer

HR administratief medewerker (M/V), 20-24 uur
Heb je een brede interesse in HR, ben je servicegericht én ben je een administratieve duizendpoot? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Binnen ons HR-team is een vacature ontstaan voor een HR administratief medewerker voor onze locatie in Alkmaar.

Jouw rol
Je ondersteunt de HR business partners en HR manager bij hun werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alle administratieve HR processen volledig, tijdig en accuraat verlopen. Dit doe je door;

  • allerlei administratieve en organisatorische zaken correct en tijdig te regelen op het gebied van onder meer in-, uit- en doorstroom, werving en selectie, opleidingen, verzuimregistratie en uitzendkrachtadministratie
  • de juiste documenten op tijd op te stellen en de diverse doorlooptijden te bewaken
  • periodieke rapportages voor de financiële administratie en het management op te stellen
  • een actieve bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van HR en de HR-processen
  • te komen met verbetervoorstellen.

Werkdagen en werktijden worden afgestemd met de aanwezigheid van de HR administrateur en in overleg bepaald.

Ons team
Naast deze rol, bestaat ons veelzijdige team uit een HR administrateur, twee HR business partners, een medewerker Interne communicatie/receptie, een QHSE manager en een HR manager. In deze functie werk je nauw samen met alle medewerkers binnen het team en vorm je een duo met de HR administrateur op de administratieve processen.

Wie zoeken wij?
Naast een MBO+/HBO werk- en denkniveau, heb je al enige jaren werkervaring met HR-administraties. Je communicatieve vaardigheden zijn zowel in woord en geschrift uitstekend. Je beheerst de Engelse taal goed.

Je persoonlijkheid is minstens zo belangrijk. Je hebt een proactieve houding, die je weet te combineren met zorgvuldig-heid, een sterk organisatievermogen en het stellen van de juiste prioriteiten. Tot slot ben je integer, pragmatisch en weet goed te relativeren.

Voor wie ga je werken
Werken bij RAVO betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch, internationaal familiebedrijf. RAVO is één van de vier toonaangevende veegmachinefabrikanten binnen de groep en gezamenlijk zetten we volop in op innovatie en ontwikkelen. Wij produceren en verkopen hoogwaardige en compacte mid-size veegmachines over de hele wereld. Onze veegmachines dragen daarmee bij aan gezonde leefomstandigheden en een beter welzijn.

En de organisatie blijft groeien! Meer dan 230 vakmensen werken met veel enthousiasme, motivatie en trots aan onze producten. Dat doen ze allemaal vanuit hun eigen expertise, al werken we juist ook veel samen in breed georiënteerde teams. Daarom zijn we altijd op zoek naar talenten die met een gezonde dosis enthousiasme en oplossingsgerichtheid hun steentje kunnen bijdragen.

Solliciteren en/of vragen?
Solliciteer via www.werkenbijravo.nl! Voor inhoudelijke vragen over RAVO en deze
vacature neem je contact op met Jacqueline Hussaarts, HR Manager, via 072 – 567 32 32.

We kijken uit naar je reactie!

`

Solliciteer